La versión de su navegador no está debidamente actualizada. Le recomendamos actualizarla a la versión más reciente.

Ajudes menjador curs 2018-2019

Publicado 12/06/2018

 

 

El passat dia 8 de juny es va publicar al DOGV la resolució d'ajudes de Menjador per al pròxim curs 2018-2019.

Els adjuntem el formulari que hauran de presentar emplenat en la secretaria del centre (annex I) en el cas que no haja sigut beneficiari d'aquesta ajuda durant el curs actual. Junt amb aixó, hauran d'adjuntar la documentació corresponent: fotocopia DNI de tots els membres de la unitat familiar, llibre de família i situacions específiques.

En el cas en que sí hagen sigut beneficiaris d’aquesta ajuda durant el curs 2017-2018, no caldrà aportar de nou tota la documentació, sempre i que es mantinguen les circumstàncies al·legades per al curs anterior.

Els terminis ordinaris de presentació de sol·licituds seran des de l'endemà de la publicació d'aquesta resolució fins a la finalització del període de formalització de la matrícula, si continua en el mateix centre (28/06/2018), o fins el període de formalització de la matrícula en el cas que es canvie de centre educatiu (02/07/2018 per a Infantil i Primària; i 26/07/2018 per a l’ ESO).

Aquesta resolució i tots els documents adjunts necessaris podran trobar-los en la pàgina de la Conselleria d'Educació, Recerca, Cultura i Esport, en l'enllaç: http://www.ceice.gva.es/es

O descarregar-los dels documents annexos de baix.

 

Annex I: Formulari per a emplenar