La versión de su navegador no está debidamente actualizada. Le recomendamos actualizarla a la versión más reciente.

          Menú CELÍACO      -      Menú SIN LACTOSA      -      Menú SIN HUEVO

     

La venda dels tiquets de menjador durant este curs 20-21 es farà mitjançant transferència bancària.

Els alumnes que es queden amb tiquet, hauran de comunicar-ho al professor/a a les 9 del matí.


Els preus del menjador per al curs 2020/2021:


Mensualitat tot el curs: 110 €
Mesos solts: 115€ 
Talonari de 10 tiquets: 65 €
Dies solts: 7€

 

(*Els alumnes que siguen fixos i causen baixa al llarg del curs per qualsevol motiu hauran d’abonar la diferència de mesos solts.)

   

 

Serunion EducaSerunion Educa
La empresa SERUNIÓN (www.serunion.es) és l'encarregada del càtering
i amb el seu equip de nutricionistes dissenya menus equilibrats i variats, promocionant el consum de verdures, frutes i peix per completar una bona alimentació en el dia a dia dels xiquets. 

Tots els nostres menús garanteixen un valor nutricional òptim i estan elaborats amb els millors productes, procedents de primeres marques que asseguren la millor qualitat. 

 

Tot això es materialitza en un ampli receptari amb menús de tardor/hivern i primavera/estiu que es trasllada al dia a dia del menjador del col·legi.

 

A més a més, posem a disposició del col·legi un Departament de Nutrició amb el qual les famílies poden contactar a través del telèfon 902 360 030 o enviant un correu a nutricion360@serunion.elior.com  per resoldre qualsevol dubte nutricional de manera directa.

--  --  --  --  --

La distribució de l'energia que el xiquet ha de consumir en l'edat escolar és la que s’aconsegueix amb el repartiment equilibrat d'aliments entre els menjars del dia, tant a casa com al menjador escolar.

Un exemple pot ser: 

Desdejuni: del 20% al 25%     ·    Dinar: 35% al 60%    ·   Berenar: del 10% al 20%    ·   Sopar: del 15% al 25%

 

Es cuina una dieta mediterrània i adaptada també atenent als alumnes celíacs, al·lèrgics, diabètics, musulmans o amb problemes de colesterol.

I en dades senyalades com Nadal, Sant Josep, fi de curs i altres, es preparen menús especials de caràcter més festiu però sempre equilibrats.

 

Normes de Convivència per al Menjador

  • Faré la meua neteja personal abans i després de dinar.

  • Escoltaré i respectaré les persones encarregades del menjador.

  • M’acostumaré a prendre tots els menjars, sense protestar pels que menys m’agraden.

  • Guardaré les normes de comportament a la taula: utilitzar els coberts correctament, no tirar el menjar, etc.

  • Respectaré tot el material del menjador.

  • Portaré el “babi” i la bossa d’endreç.