La versión de su navegador no está debidamente actualizada. Le recomendamos actualizarla a la versión más reciente.

 

En aquesta primera etapa utilitzem una metodologia activa basada en el joc, creiem fermament que el joc infantil ajuda a créixer els xiquets i els socialitza acostant-los al món. Per aconseguir ho, proporcionem ambients agradables i estimuladors en els quals trobem espais de benestar, com zones de relaxació, lectura, espais de lliure circulació… que ens ajuden a crear un clima de seguretat, afecte i confiança.

Li donem molta importància a les rutines, amb les quals el xiquet coneix el què fa en cada moment. Així, al llarg del dia, tenim moments d'intercanvi de salutacions, rebuda en l'aula, jocs, oracions, assemblees, activitats grupals, tasques individuals, racons, ús de biblioteca, intercanvi de llibres, hort escolar, aula d'informàtica, sessions d'anglès, música, religió…

Treballem en base a un enfocament globalitzador, desenvolupant diferents Unitats Didàctiques i Projectes que engloben els continguts del Currículum i que desperten l'interés dels alumnes.

Acostem també les activitats de la localitat als nostres alumnes perquè coneguen les tradicions del nostre poble, així participem en La Fira, El Bou, La Puríssima, El Nadal, Sant Antoni, Les Falles…

Intentem apropar els nostres alumnes a la naturalesa, fem que aprenguen a respectar el medi natural i realitzem diferents activitats fora de l'entorn escolar.

Li donem molta importància a les famílies, potenciant les relacions fluïdes amb els pares i mares, permetent que entren a les aules mitjançant la participació en les nostres activitats, com la realització de tallers, receptes, compartint contes, coneixements i experiències.

I a més una altra infinitat de coses…