La versión de su navegador no está debidamente actualizada. Le recomendamos actualizarla a la versión más reciente.

El menjador es manté com els cursos anteriors:

  • Mes de setembre i juny: 85 €
  • Tot el curs: 90 € mensuals
  • Mesos solts: 105 €
  • 10 tiquets: 62 €
  • 1 tiquet: 6’50 €

La venda dels tiquets tindrà lloc al despatx del segon pis:

    Hivern: dimarts de 16:15 a 17:00.

    Estiu: Dijous de 12:15 a 13:00

El menú diari es publicarà a la pàgina web del col.legi.

Els alumnes que es queden amb tiquet, hauran de comunicar-ho al professor/a a les 9 del matí.

Els alumnes que siguen fixos i causen baixa al llarg del curs per qualsevol motiu hauran d’abonar la diferència de mesos solts.

 

Les racions del xiquet en el menjador

Existeix un cert sentit comú en la decisió de les porcions de carn, pa, verdura, etc. que pot prendre un xiquet i que respon a les seues necessitats reals.

Però sempre ens trobarem, no obstant això, amb diferents necessitats individuals, relacionades en la diversitat de la talla, l’activitat física, l’apetit

individual (uns xiquets se sadollen abans que uns altres) l'actitud d'alguns xiquets que mengen molt del que els agrada, de tal manera que les

racions servides, encara que siguen normals, els semblen xicotetes; mentre que, quan no els agrada, una ració moderada els resulta molt gran.

La distribució de l'energia que el xiquet ha de consumir en l'edat escolar és la que s’aconsegueix amb el repartiment equilibrat d'aliments entre els

menjars del dia, tant a casa com al menjador escolar. Un exemple pot ser: 

 

Desdejuni: del 20% al 25% Dinar: 35% al 60% Berenar: del 10% al 20% Sopar: del 15% al 25%

 

Unes dues terceres parts de la ració energètica diària han de prendre's en la primera meitat del dia, per a poder cobrir l’energia consumida pel

treball escolar, el joc i el propi manteniment de l'organisme. La resta es distribueix al llarg del dia.Es cuina una dieta mediterrània però també

preparen plats adaptats per als alumnes celíacs , al·lèrgics o diabètics o amb problemes de colesterol. En dades senyalades com Nadal Sant Josep

o fi de curs es preparen menús especials de caràcter més festiu però sempre equilibrats.

 

Normes de Convivència per al Menjador

Faré la meua neteja personal abans i després de dinar.

Escoltaré i respectaré les persones encarregades del menjador.

M’acostumaré a prendre tots els menjars, sense protestar pels que menys m’agraden.

Guardaré les normes de comportament a la taula: utilitzar els coberts correctament, no tirar el menjar, etc.

Respectaré tot el material del menjador.

Portaré el “babi” i la bossa d’endreç.