Serunion Educa
La empresa SERUNIÓN (www.serunion.es) és l'encarregada del càtering i amb el seu equip de nutricionistes dissenya menus equilibrats i variats, promocionant el consum de verdures, frutes i peix per completar una bona alimentació en el dia a dia dels xiquets.
Tots els nostres menús garanteixen un valor nutricional òptim i estan elaborats amb els millors productes, procedents de primeres marques que asseguren la millor qualitat.
Tot això es materialitza en un ampli receptari amb menús de tardor/hivern i primavera/estiu que es trasllada al dia a dia del menjador del col·legi.
A més a més, posem a disposició del col·legi un Departament de Nutrició amb el qual les famílies poden contactar a través del telèfon 902 360 030 o enviant un correu a nutricion360@serunion.elior.com per resoldre qualsevol dubte nutricional de manera directa.
-- -- -- -- --
La distribució de l'energia que el xiquet ha de consumir en l'edat escolar és la que s’aconsegueix amb el repartiment equilibrat d'aliments entre els menjars del dia, tant a casa com al menjador escolar.
Un exemple pot ser:
Desdejuni: del 20% al 25% · Dinar: 35% al 60% · Berenar: del 10% al 20% · Sopar: del 15% al 25%
Es cuina una dieta mediterrània i adaptada també atenent als alumnes celíacs, al·lèrgics, diabètics, musulmans o amb problemes de colesterol.
I en dades senyalades com Nadal, Sant Josep, fi de curs i altres, es preparen menús especials de caràcter més festiu però sempre equilibrats.
Normes de Convivència per al Menjador
-
Faré la meua neteja personal abans i després de dinar.
-
Escoltaré i respectaré les persones encarregades del menjador.
-
M’acostumaré a prendre tots els menjars, sense protestar pels que menys m’agraden.
-
Guardaré les normes de comportament a la taula: utilitzar els coberts correctament, no tirar el menjar, etc.
-
Respectaré tot el material del menjador.
-
Portaré el “babi” i la bossa d’endreç.