La versión de su navegador no está debidamente actualizada. Le recomendamos actualizarla a la versión más reciente.

La empresa SERUNION da un salto tecnológico en la gestión y servicio personalizado implementando esta aplicación donde poder consultar todo lo referente a menús, servicio y seguimiento.

 

Más Cómoda y directa, donde os mostramos la información de cada niño de una forma visual,
sencilla e intuitiva.

 

 Menú CELÍACO  -  Menú SIN LACTOSA  -  Menú SIN HUEVO

     
Os compartimos el MENÚ del mes de DICIEMBRE de 2021  

 *Aquí el Menú General en PDF

 -> CIRCULAR MENJADOR SETEMBRE 2021

La venda dels tiquets de menjador durant este curs 21-22 torna a ser presencial. Es farà al primer pis, al punt de venda d'uniformes.
Setembre i juny: dilluns 12:20h a 13:00h
Octubre a maig: dilluns 16:15h a 17:00h

Els alumnes que es queden amb tiquet, hauran de comunicar-ho al professor/a a les 9 del matí.


Els preus del menjador per al curs 2020/2021:


Fixe tot el curs (setembre a juny): 120/mes €
Octubre a maig: 130€/mes 
10 tiquets: 75 €
Dies solts: 7.50€

 

L'horari d'arreplegada serà de 14:30/15:00h per la porta de ferro (C/José Iranzo-Bar El Lloc).

 

 

   

 

Serunion EducaSerunion Educa
La empresa SERUNIÓN (www.serunion.es) és l'encarregada del càtering
i amb el seu equip de nutricionistes dissenya menus equilibrats i variats, promocionant el consum de verdures, frutes i peix per completar una bona alimentació en el dia a dia dels xiquets. 

Tots els nostres menús garanteixen un valor nutricional òptim i estan elaborats amb els millors productes, procedents de primeres marques que asseguren la millor qualitat. 

 

Tot això es materialitza en un ampli receptari amb menús de tardor/hivern i primavera/estiu que es trasllada al dia a dia del menjador del col·legi.

 

A més a més, posem a disposició del col·legi un Departament de Nutrició amb el qual les famílies poden contactar a través del telèfon 902 360 030 o enviant un correu a nutricion360@serunion.elior.com  per resoldre qualsevol dubte nutricional de manera directa.

--  --  --  --  --

La distribució de l'energia que el xiquet ha de consumir en l'edat escolar és la que s’aconsegueix amb el repartiment equilibrat d'aliments entre els menjars del dia, tant a casa com al menjador escolar.

Un exemple pot ser: 

Desdejuni: del 20% al 25%     ·    Dinar: 35% al 60%    ·   Berenar: del 10% al 20%    ·   Sopar: del 15% al 25%

 

Es cuina una dieta mediterrània i adaptada també atenent als alumnes celíacs, al·lèrgics, diabètics, musulmans o amb problemes de colesterol.

I en dades senyalades com Nadal, Sant Josep, fi de curs i altres, es preparen menús especials de caràcter més festiu però sempre equilibrats.

 

Normes de Convivència per al Menjador

  • Faré la meua neteja personal abans i després de dinar.

  • Escoltaré i respectaré les persones encarregades del menjador.

  • M’acostumaré a prendre tots els menjars, sense protestar pels que menys m’agraden.

  • Guardaré les normes de comportament a la taula: utilitzar els coberts correctament, no tirar el menjar, etc.

  • Respectaré tot el material del menjador.

  • Portaré el “babi” i la bossa d’endreç.